Edelstenen

Onze winkel is te vinden in de enige echte zilverstad Schoonhoven. Aan de haven in het centrum hebben wij een atelier waar wij werken aan Antieke klokken en het slijpen en verkopen van edelstenen. Naast deze werkzaamheden leveren wij ook zilveren sieraden met edelstenen zoals oorbellen en ringen. Met een leuke wisselende collectie hebben wij een sieraad voor iedereen. Tevens verkopen wij verschillende mineralen en fossielen in onze winkel.

Edelstenen
Alle edelstenen op onze website www.twintes.nl en nog veel meer kunt u aanschouwen in onze winkel. Ladenblokken vol met edelstenen in alle vormen en maten met stenen van € 0,50 tot € 100 en hoger. Deze kunnen in onze winkel bekeken en uitgezocht worden. Naast deze betaalbare collectie hebben wij ook een collectie van zelfgeslepen stenen. Deze stenen zijn ambachtelijk in Schoonhoven gemaakt in unieke vormen met prachtige insluitsels.

Sieraden
Een deel van de sieraden op onze site is te vinden in onze winkel in Schoonhoven. Meer dan 300 paar oorbellen met verschillende soorten echte edelstenen. Ook hebben wij een grote collectie hangers, ringen en knopoorbellen. Mocht u speciaal komen voor een sieraad van de site bel ons van te voren even dan kunnen wij deze de eerstvolgende dag meenemen.